Alle vacatures
Filters
  • Logistiek / Transport
Categorie
Dienstverband
Opleidingsniveau

Logistieke en transport vacatures

Er zijn 7 logistieke en transport vacatures gevonden.

Vacatures in de logistiek en transport

In de transport en logistiek is vaak veel werk te vinden. De meeste bedrijven met zulke functies zijn vaak wat groter en blijven dus opzoek. Als je liever bij een klein bedrijf aan de slag gaat kan dat natuurlijk ook. Werken in de logistiek of transport kan bij de uitvoerende functies lichamelijk erg zwaar zijn. Het is daarom wel gewenst dat je lichamelijk gezond is en je geen blessures hebt. Werken in de transport gaat wat gemakkelijker, houd er wel rekening mee dat je als chauffeur niet alleen maar aan het rijden bent. Vaak moet je de zware belading ook uitladen en verplaatsen. 

 

Logistieke vacatures in Den Haag

In de logistiek zijn de banen heel divers. Zo ben je bij sommige functies verantwoordelijk voor de logistieke processen binnen het bedrijf. Terwijl er ook meer uitvoerende logistieke banen zijn. In Den Haag zijn er verschillende logistieke vacatures te vinden. Je kan een leidinggevende, logistieke functie hebben of een wat meer technische. Ook kan je denken aan het rijden van een heftruck of het in elkaar zetten van karren. Snel aan de slag in een logistieke functie? Bekijk alle vacatures hieronder.

Transport vacatures in Den Haag

Ben jij graag onderweg en houd je van reizen. Dan is het werk in de transport echt wat voor jou. Je kan aan de slag als chauffeur van een vrachtwagen, en als je het liever klein houdt kan het ook in een transportbus. Werken in de transport biedt verschillende mogelijkheden, je kan zowel internationaal als nationaal aan het werk. Het ligt er maar net aan wat je graag wilt. Ben je wel graag onderweg, maar laat je het rijden liever aan iemand anders over? Dan kan je ook aan de slag als bijrijder van een chauffeur. Benieuwd welke vacatures in de transport er allemaal zijn in Den Haag? Bekijk ze hieronder allemaal.

Meer informatie