De Jobpromotor van Den Haag!

HaagseBanen gaat verder! Door inzet van de juiste on- en offline kanalen bereiken wij niet alleen de actief, maar ook de latent werkzoekenden.

Alles over onze pakketten

Hoe bereiken wij
(latent) werkzoekenden?

Vacature platform

Vacature
Platform

Via onze promotiekanalen worden de (latent) werkzoekenden naar onze website geleid. Hier vinden zij niet alleen alle vacatures en informatie over de bedrijven, maar kunnen zij daarnaast ook eenvoudig en kosteloos direct bij de bedrijven solliciteren. 

Bekijk de voordelen voor werkzoekenden

Krant

Carrièrekrant

Wij geven ieder kwartaal de HaagseseBanen Carrièrekrant uit. Deze special, compleet gevuld met vacatures en 'werken bij'verhlaen van bedrijven uit de regio, heeft een oplage van 115.000 exemplaren en wordt als bijlage van De Posthoorn verspreid in heel de regio.

Bekijk de voordelen van onze kranten

Social Campagne

Social
Campagne

Bereik de juiste kandidaat via het juiste kanaal! Met onze social media campagnes bereik je de juiste kandidaten op de social kanalen waar zij actief op zijn. Door middel van doelgroepanalyses weten wij jouw doelgroep te bereiken.

Bekijk het social campagne pakket

Google Display

Google
Display

Bereik jouw doelgroep niet alleen via social media, maar via alle websites en apps waar zij actief op zijn door middel van ons Google Display pakket. Met dit pakket komt jouw vacature via de juiste kanalen bij het juiste publiek.

Bekijk het Google Display pakket

Laat je ontzorgen!

Content creatie

Bij een vacature hoort een pakkende tekst. Maar hoe pak je dit aan? Wat is de beste content om jouw doelgroep aan te spreken?

Bedrijfsfotografie/-video

Beeld trekt meer aandacht dan tekst. Bij een mooie bedrijfspagina of vacature horen dan ook beelden van goede kwaliteit.

Vacaturevideo/-vlog

Het wordt steeds belangrijker om je bedrijf als werkgever goed te presenteren. Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft!

Vraag informatie aan