De Balije Tuin | Nootdorp | 015-7920020

https://debalijetuin.nl/

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN!

Wij zijn Eveline en Nico. Wij zijn niet alleen levenspartners, maar ook levensgenieters, lachebekken en lekkerbekken. We hebben veel gemeen en passen bij elkaar als doperwtjes en worteltjes in een potje.

We zijn allebei geboren en getogen in Nootdorp. En ook al wonen wij alweer geruime tijd in Barendrecht, Nootdorp heeft nog steeds een heel bijzonder plekje in ons hart.

Familie speelt een belangrijke rol in ons leven. We komen allebei uit een warm nest en verjaardagen en feestdagen worden uitgebreid met elkaar gevierd. Altijd met een lekker hapje en een drankje.

Wij  hebben allebei een grote passie voor lekker eten, vinden het leuk om te experimenteren met vegetarische gerechten en zijn dol op de mediterrane keuken.

Onze favoriete quote is van Albert Einstein: “Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on Earth as much as the evolution to a vegetarian diet.”

Het creëren van nieuwe dingen, aandacht hebben voor details en net even dat stapje extra lopen, is wat wij allebei zo leuk vinden aan ondernemen. We hebben allebei een eigen bedrijf gehad en weten niet alleen hoe de vork, maar ook hoe de lepel in de steel zit.

Het is onze missie om u een fantastische culinaire beleving te bezorgen elke keer wanneer u De Balije Tuin bezoekt.

Tot snel, we kijken ernaar uit om u te leren kennen!